Nici eu n am dormit de 2 zile, stau așa prăjeală pe aici. dar eu am 5g de amph in mine, se acceptă )))
Ce străin mă -_- eu m-am născut în Constanța -_- aicia am trăit si m-am născut da sunt turc da aicia m-am născut in România in constanța nu în Turcia și nu mași duce niciodată acolo eu sunt turc din Constanța.
Am fost plecat în Austria mulți ani la rând am vorbit mult timp Germană lui Hitler sau turcește românește nu aveai cum sa vorbești nu înțelegea nimeni românește erau și de ai noștri acolo da oamenii erau în treaba lor nu aveam treaba cu ei viața lor.
Uite unde era open mind ce sa zic ești prea deștept rău de tot
Nu cu pastile chimice si fornetti love omega 3 rezolvi baiul din instalatie trebuie sa gasesti un "mecanic" priceput care sa-ti repare / explice "rotita rupta", cand intelegi asta te repari singura! instant, omul e o masinarie de neinteles inca.
Si-a zis: sa se face lumina si asa a fost.
Deci: mecanic!
Dar acestea mă țin trează și mai tare. Nu te țin ele, aceasta este interpretarea ta.
am ajuns sa dorm doar 1 ora pe noapte. Dacă reușești să dormi o oră, e perfect deocamdată. Să mărești de la o zi la alta cu un minut.
Dta nu ai depresie, ai presie.
mai exista o soluție? Întrebare pusă greșit.
O soluție nu există în sine. Poți crea o soluție pentru tine, cu efort propriu.
Nu te ai saturat de postat atîtea întrebări ....De ce nu încerci să ti faci un cerc de prieteni?! Sa ti faci un iubit?! Pari o persoana singuratică și te chinui singura!
Creierașul pentru noi e o mină de aur, dar când e stricat ajunge doar o mare povară
( Uitați-vă la întrebările fetei și ve-ți înțelege... )
De ce spui asta? Dacă nu știi cât am suferit din cauza acestui tip mai bine nu vorbi!
Îmi pare rău... sper să primești ajutor necesar și să fi bine
... ar trebui să se sesizeze cineva, care te poate ajuta.
Nu te supara ca ma bag...Dar la spitalele de psihiatrie din stat...Mai bine nu. Doamne Fereste!
Mai repede sa recurga la consultatii si terapii din partea unui terapeut bun.