| IonutMihai092 a întrebat:

In urma vizitei la medicul urolog si reluarii tuturor analizelor am fost diagnosticat cu prostatita acuta si am primit tratament cu antibiotic: tavanic, supozitor diclofenac si zevezin timp de 7 zile. Sunt in a 4 a zi de tratament si m au luat iar niste mancarimi pe zona ureterei de nu pot sa stau locului, nu inteleg asa se manifesta antibioticul sau ce se intampla? Am 23 ani, medicul m-a intrebat de contacte sexuale neprotejate cu parteneri de neincredere i-am spus ca am aceeasi iubita de ăhă...si nu obisnuim decat foaaarte rar sa facem neprotejat dar nici eu nici ea nu am avut vreodata probleme. La analize totodata nu a iesit decat mucusul frecvent in rest totul perfect...pareri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IonutMihai092 explică:

Nu s-a identificat nimic nici la ecografii, nici nisip nici pietre nici la analize nu am nimic...nu am scurgeri in jurul penisului nu am bubite nu am vreo inflamatie vizibila nu am nimic nimic altceva decat mancarime si usturime pe zona ureterei respectiv senzatia face sa se resimta si in vezics si testicole

| Rayyy2005 a răspuns:

Poate ar trebui să mai ceri pareri, sa mai mergi si la alti urologi. Totuși prostatită bacteriană acută poți face lejer de la o infecție urinară netratată, de obicei de la asta se face.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Ți-am scris mesaj privat.

| ioana748 a răspuns:

Buna,
Pe langa alte sugestii, elimina tot ce inseamna bautura cu acid, mancare condimentata.
Cauta ceai de coada calului, planta nu plicuri, cu miere.
De asemenea, ar fi de folos, 1 jumătate de linguriță bicarbonat, la un pahar apa, zilnic dimineața, doua saptamani.
Hidratare corecta.
Sanatate,