| Rj a întrebat:

In vara anului 2008 aveam palpitatii des mai ales noaptea si in ianuarie 2009 am fost la cardiolog si mi-a spus ca nu am nimic. Eu sunt genul care pune tot la suflet si ma stresez din orice si in ultimele zile m-am stresat cam tare. Aseara am simtit ca mi se opreste inima pentru o secunda, am amortit toata, mi-am simtit capul greu si am vazut negru in fata ochilor. Cam in 3 minute mi-a trecut, am luat un distonocalm si un aspacardin si apoi m-am linistit putin. Care o fi motivul? Acum cateva saptamani mi-a fost luata tensiunea si a fost buna. Am avut de multe ori palpitatii, dar niciodata nu au fost asa puternice. Mi-e frica sa nu se intample din nou, pentru ca e foarte neplacut si ma sperie...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi daca ti-ai rezolva problemele care genereaza stresul, si sa nu mai pui la suflet oriceprostie. asta-i cel mai bun medicament

2 răspunsuri:
| dhraqull a răspuns:

S-ar putea sa ai probleme cu tensiunea chiar daca atunci ti-a fost buna, ar trebui sa-ti fie luata de mai multe ori pe zi ca sa fii sigura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai probleme cu tiroida.insa, cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie, sa stii sigur care-i problema. spune-i simptomele tale, nu te lasa asa ca poate se agraveaza.