Bună.
Indică ovulația și nu este chiar înainte de menstră!
Vezi ziua când apar și până când nu mai este de la prima zi de sângerare până la următoarea menstră. Îți notezi pe un calendar de buzunar să vezi dacă respectă perioada de fertilitate.
În termen medical este cunoscut ca gleră cervicală sau mucus cervical și are aspectul albușului de ou.
Pa, pa.
Draga mea aceea este secreţia vaginală această secreţie vine la orice femeie întradevăr o să îţi vină menstruaţia dar nu se ştie după câte zile, lunii mie cred că mi-a venit menstruaţia după un an aproape de când mi-a venit această secreţie vaginală.Şi dacă ai menstruaţie tot mai ai această secreţie.
Nu este nimic de care să te îngrijorezi. Nu ştiu sigur să-ţi explic ce este, dar e normal. Atunci cănd îşi schimbă culoarea e motiv de îngrijorat. Caută dacă vrei pe www.noifetele.ro -sunt multe lucruri folositoare aici. :)
Este secretie vaginala si este perfect normal sa ai acesta iti lubrifiaza vaginul. ca sa previi patarea chilotului foloseste protejslip. sunt de la discreet si always
Pai este normal! asta se int la toate fetele! de ex si mie si fetelor de la mine din cls.O scurgere vaginala (leucoree) in anumite cantitati este normala la femeile sanatoase, aceasta fiind modalitatea vaginului de a se curata singur si de a mentine o stare de echilibru. Asadar, cand vaginul este sanatos se mentine "in forma" tocmai prin aceste secretii, perfect normale.
Acest lichid secretat are un usor miros (nicidecum neplacut), o consistenta laptoasa, o culoare alb-tulbure sau transparenta, iar in momentul in care se usuca pe lenjerie capata o nuanta galbuie. Cantitatea secretata variaza in functie de ciclul menstrual si de la femeie la femeie.
DeeDee817 întreabă: