Pai ai conjuctivita si iti trebuiesc niste piacturi de ochi care sa te ajute sa nu mai simti nisip si sa nu mai fie umflati ca si eu am patit asa si tata la fel dar lui nu ia trecut tie poate sa iti treca
Poti sa faci un ceai de musetel cu care sa te speli si sa pui comprese pe caree le lasi cateva minute sper ca va trage umflaturile
Iritatia oculara si edemul poate fii secundar unei conjunctivite alergice dar asta ar implica si prezenta lacrimarii excesive, in azul in are iritatia este determinata de reducerea secretiilor lacrimale exista lacrimi artificiale pe are puteti utiliza, trebuie sa tine ti cont si de faptul ca exista si alte afectiunui in care apar modificari oculare ( hipertiroidism, afectiuni renale, hta, dz, et) pentru a se stabilii un diagnostic de certitudine adresati va medicului
La medic, nu afli nimic.Prin hidratare, nu trece.Este inceputul unui proces degenerativ din cauza aciditatii implicite toxicitatii acumulate in organism.Este reflexia suferintei si incapacitatii-ineficientei ficatului de a purifica,subtia sangele(desi, la analize, nu iese nimic). Personal, aceasta ma distruge de 6 ani, imi corodeaza tesuturile, distrugandu-le efectiv.Medicii doar reteta iti dau sau te expediaza, iresponsabil-inutil-deviant, la psihiatru.