Sa nu faci apendicita ca sa slabesti.Intr-adevar eu am slabit 12 kg dupa apendicita, dar m-am ingrasat la loc.
La 15 ani inca esti in crestere, nu incerca "tot felul de diete" care o sa te dea peste cap!
Nu te duci tu mai bine la un nutritionist?
Nu poti face mai multa miscare si sa mananci mai putin?
E cel mai de bun simt sfat: daca nu ai probleme de sanatate(hormonale etc) miscarea si alimentatia sanatoasa si corect dozata ar trebui sa fie de ajuns.
In primul rand eu ti as recomanda sa faci apendicita tine minte de la apendicita poti ori sa slabesti ori sa te ingrasi.nu trebuie sa ti fel de fel de diete incearca sa faci mult sport si sa manaci sanatos.Eu cred ca ce vrei tu sa faci este o nebunie.Iar in al doilea rand cred ca nu te vor opera daca nu te doare.Eu totusi iti recomand sa nu o faci.
Stiu ca nu iti voi da raspunsul pe care il astepti, dar eu nu iti sugerez sa faci apendicita intentionat. Uneori castigul in greutate se datoreaza stresului, mancatului dupa ora 7 seara sau nerespectarea meselor zilnice, dar si de la mancatul de la Fast-Food.Eu ti-as recomanda sa mergi la un Nutritionist.Dar Apendicita o poti face la sigur de la mancatul semintelor cu coaja asta la sigur.Dar eu am avut aceeasi problema ca tine am 14 ani si am avut in jur de 60 de kilogrme dar cu mult efort si ambitie am reusit sa slabesc.Eu totusi ti-am raspuns la intrebare sper sa treci peste asta si sa fie totul bine in viata ta.SUCCES:*
FUNDITA?
Salut! Gasesti informatii complete despre slabire pe Sportaholic www.sportaholic.ro
Nu stiu daca ai idee, dar opeartia in sine desi pare usoara implica niste riscuri, vorbim pana la urma de o interventie chirurgicala, de anestezie + complicatiile postoperatorii care pot sa intervina chiar si in cazul unui pacient care si-a dorit sa ajunga pe masa de opeartie.Desi in prima faza se produce o scadere in greutate, ulterior se produce fectul eu-eu, majoritatea persoanelor dupa operatia de apendicita au tendinta de ingrasare, asta stiai? presupun ca nu.Medicii cel mai probabil isi vor da seama ca simulezi,analizele de sange,ecografia abdominala sunt cele care demonstreaza ca intr-adevar ai sau nu apendicita,in ciuda faptului ca tu simulezi durerile, voma sau ce-ti mai trece tie prin minte(pentru ca observ ca ai o tulburare din moment ce gandesti asa) sa nu fi surprinsa in cazul in care vei avea indrumarea catre medicul psihiatru, el trateaza pseudoapendicitele din cazul celor cu tulburari factice. Dieta trebuie completata cu miscare, iar rezultatele apar in timp, nu te astepta la minuni intr-o saptamana.
FCatalinf întreabă: