anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Inca din copilarie cand aveam 10-11 ani aveam o verisoara ca era mai mica ca mine cu un an si eu aveam pana in 26 kilograme si mancam multa carne odata la un gratar erau 6 copii si eu le-am mancat toate pulpele adica 6+1 a mea ea nu a mancat si pur si simplu ei nu ii place carnea dar mie da... nu e cam ciudat si acum e mai grasa ca mine cu 5-9 kg..imi da-ti un tratament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Corect nu ai scris decat vreo jumate iar inteligibil deloc. Pentru ce iti trebuie tratament? Si nu conteaza cat mananca cineva cand e mic adica oarecum dar depinde de metabolismul fiecaruia. Nu e obligatoriu ca atunci cand mananci foarte mult sa te ingrasi

| LeMousiqe a răspuns (pentru Dana211):

Zi tu mie ce n-ai inteles ca ma si enervezi!

| Dana211 a răspuns (pentru LeMousiqe):

Ce copila esti...In primul rand invata sa scrii cum trebuie "dati" si sa pui punct intre propozitii (regula minima invatata in clasa a 2-a) si dupa aceea sa spui ca te enervezi. Si in plus citeste ce ai scris " aveam o verisoara ca era" si faptul ca nu se intelege ce intrebi si pentru ce iti trebuie un tratament

| JohnnyBi a răspuns (pentru Dana211):

Bravo happy m-ai scutit de o lectie de teorie. mi-ai luat cuvintele din gura.