| Lily23466 a întrebat:

Înca nu îmi trece febra a mai scazut e 38, 2dar nu îmi trece la spital nu vreau am încercat sosete cu oţet nu merge şi am luat şi pastile.Ce să fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bravo ca ti-ai pus sosete cu otet dar un medic nu ai consultat... ca asa se trateaz infectiile din organism cu sosete cu otet...

| gabicoo a răspuns:

Te-ai testat pentru covid? Eu am avut acum o lună.

| Furnicuta000 a răspuns:

Febra e un mecanism de aparare. Cand ai febra inseamna ca organismul lupta cu infectia. Stai asa un timp ca nu e mare, nu te afecteaza, daca creste prea mult ia antitermic sau mergi la medic. Daca mai trec cateva zile si nu iti scade, atunci tot la medic trebuie sa te adresezi. Nu ai zis ce simptome mai ai

| TimberWolf a răspuns:

Pai de la ce e febra?

| TimberWolf a răspuns:

Febra inseamna ca sistemul imunitar se lupta din greu sa inlature o infectie/un virus. Deci, trebuie sa fie o cauza.

| Lily23466 explică (pentru TimberWolf):

Am început ca o mica raceala aveam doar muci si era febra foarte mica asta acum 2 zile şi de sambata noaptea a început febra mai mare cam 38, 4, frisoane si alte simptome mai grave

| TimberWolf a răspuns (pentru Lily23466):

Ia un complex de vitamine

| LisaJulie a răspuns:

Când ai văzut ca ești răcit trebuia sa dai fuga sa te tratezi acum infecția va trece mai greu

| Cipi1212 a răspuns:

Comprese cu apă rece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce pastile ai luat şi câte? Trebuie să iei minim 2 Paracetamol ca să te aştepți la ceva efect.

Nu e aşa mare febra 38, 4. În niciun caz nu e de internat în spital. Eşti răcită.

| Raniaa a răspuns:

Hey!
Trebuie să descoperi cauza febrei.