| Karolinex3 a întrebat:

Inca o nelamurire.
Imi curge o secretie alba-galbuie. mai moale sau gelatinoasa. Am aproape 13 ani... mi se apropie menstruatia`?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mary4567 a răspuns:

Da! Se numeste secretie vaginala si apare de obicei inainte de venirea menstruatiei. Poate nu iti vine acum dar peste ceva timp iti vine sigur...Eu am avut cu 2 luni inainte sa imi vina. big grin :*

7 răspunsuri:
| mistikk a răspuns:

Acea secretie incepe cu aproximativ 2 ani inaintea menstruatiei ...nu se stie niciodata totusi cand o sa vina tu doar fi pregatita cat pentru acea secretie discreet iti sta la dispozitiewinking

| oanna_4635 a răspuns:

Asa se pare.De cand ai? Chestia asta poate sa dureze si un an.

| php a răspuns:

Pai asta e primul pas... posibil peste un an cam asathinking happy

| Lolitaaa a răspuns:

Nu neaparat.mie mi-a venit menstruatia cu un an dupa ce a inceput sa imi curga acea secretie alb galbuie

| Karolinex3 explică:

Am aceasta secretie de 8 luni... si tot nu stiam ce inseamna. Multumesc big grin.

| Eღilia62 a răspuns:

Da.Dar nu se stie cand iti vine menstruatia. Poate sa-ti vina peste o luna, peste un an, chiar doi.