| roxana_8265 a întrebat:

Incerc sa, slabesc dar nu prea reusesc.Cand slabesc cam 4-5 kg, incep sa nu suport lumina si sa ametesc cand ma ridic din pat, si pierd vederea pentru scurt timp, cum ma ingras la loc i-mi revin.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Asta pentru ca tii diete fulger! Nu te prostii cu astfel de diete mai ales daca ai anemie sau vreo boala de inima!
Daca ai tine o dieta cu cap atunci nu ai mai ametii pentru ca organismul are ce ii trebuie!
Elimina dulciurile si grasimea (carnea de porc, de vita), mananca numai carne de pui (fiarta sau la gratar) si peste. Evita mancarea de tip fastfood, semintele, alunele, chipsurile.
In rest ai voie sa mananci orice!

| ion2015 a răspuns:

Problema este ca vrei sa slabesti intr-un timp foarte scurt si ai dereglat metabolismul, uite id meu ca sa iti explic mai multe cristi_love_2010

| GdX a răspuns:

Depinde si cum incerci sa slabesti. Daca zici ca ametesti s-ar putea sa fie din cauza ca nu mananci produse de care are nevoie organismul tau. Ar fi bine sa incerci si alta metoda de slabire. Un medic nutritionist te-ar putea ajuta.

| cristi_6546 a răspuns:

In primul rant trebuie sa ati faci analize si apoi in functie de analize ati trebuie un regim alimentar echilibrat si neaparat miscare

| SiMi_8734 a răspuns:

Ai putea sa incepi sa practici un sport(sa faci gimnastica, sa alergi) si pentru ameteala eu as recomanda niste vitamine(iti spun din propria experienta, cand imi venea ameteala, la mine a functionat foarte bine cu vitamine)
Dar cel mai bine este sa te duci la medicul de familie, nu cred ca este nimeni de aici in stare sa iti spuna ce sa faci. In fine, asta este parerea mea