| Pintilie_Ionela_1997 a întrebat:

Incerc sa slabesc si nu stiu cum, orice sfat ar fi bine venit, eu sunt in clasa a 7 a si am 50 de kilograme avand aceasta greutate esti batjocorit mereu.
Funda

P.S fara pastile de slabit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 51, 8 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai cu aproape 2 kg SUB greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Oricum, la vârsta ta, NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, zilnic ), etc.

O seară frumoasă.

7 răspunsuri:
| Alexstrasza a răspuns:

Care este inaltimea ta? Pentru ca eu am avut chiar si 65 de kilograme in clasa a 5-a... Dar daca chiar doresti sa slabesti, trebuie neaparat miscare, exercitii fizice, o dieta echilibrata si asa mai departe.
Poti sa incerci de exemplu sa joci baschet / volei si sa mananci mai multe legume fierte, pui, mai putin porc, mai multa mancare fiarta pentru ca mancarea prajita, in general, are foarte multa grasime.
Cred ca aici nu te prea putem ajuta noi, ci mai bine un nutritionist si un antrenor de fitness. Multa bafta!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime ai acum, pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| Pintilie_Ionela_1997 explică (pentru bursuc001):

Am 13 ani 1m 55

| bursuc001 a răspuns (pentru Pintilie_Ionela_1997):

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 51, 8 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai cu aproape 2 kg SUB greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Oricum, la vârsta ta, NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, zilnic ), etc.

O seară frumoasă.

| KilluaZoldyck a răspuns:

Depinde de inaltime mie unul mi se pare putin 50kg in clasa a7-a big grin

| doggy123 a răspuns:

Bicicleta,alergare acestea sunt foarte bune pentru slabit dar alimentatia conteaza cel mai mult

| omonimulnnn a răspuns:

1.Depinde ce inaltime ai.
Înainte de a începe o dieta trebuie sa stii cam ce te ingrasa sau ce te slabeste.De stiu este ca nu ai voie sa amesteci carnea cu legumele sau fructele adică atunci când mănânci cartofi prajiti nu mănânci si salata. Doar cartofi sau doar salata.
2.Mananca mai Putin. La asta ma refer sa schimbi farfuriile, ia-ti o farfurie mai mica ca sa ti se para ca mananci mult, mesteca mult si incet si bea multa apa si in ainte si in timpul mesei.
3.Fa sport. Nu e nu stiu ce. Fa niste abdomene seara, sari coarda alearga. Nu mult doar ca sa iti pui in miscare metabolismul.
Ps. La farmacie exista niste batoane fibrobar sunt in jur de 2 lei si iti tin de foame sunt si dulci.

| sawakochan a răspuns:

La varsta ta nu ar trebui prea mult sa te preocupe greutatea sau ce zic altii, dar daca vrei tot ce poti face e sa ai o dieta echilibrata si sa o respecti numai de cat si multe exercitii si de ce nu niste sporturi. Si dansul te-ar ajuta, am o prietena care danseaza de cateva luni si are un abdomen de invidiat de atunci!