| rap4us a întrebat:

Infarctul miocardic poate aparea la varsta de 12 ani ? Cum te simti cat are loc infarctul? URGENT !

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andrada11 a răspuns:

Nu cred ca se poate.
La inceput de doare pieptul.dar cand are loc infarctul incepi sa vomiti spuma si sa te simti aiurea.se poate si sa te doara dar nu e neaparat. poate sa te tina 1 ora sau mai multe luni...pe mama mea a durut-o pieptul timp de o luna si dupa aceea,la munca a inceput, dupa cum ti-am spus, sa vomitahappy. sper ca ti-am fost de ajutor!:* multa sanatate!:X

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate fi vorba de o malformație congenitală, o lipsă de vitamine, etc. Nu vorbim de infarct de la 12 ani, mai repede de la 25 de ani.
Pa, pa.

| rap4us explică:

Multumesc mult, a fost de folos

| Furnicutza a răspuns:

Durere mare in piept,amorteala mainii, durere a gatului, respiri greu.Insa daca nu te simti bine, suna repede la urgente.112, nu astepta.

| TuttyFk a răspuns:

NU. Infarctul aparea inainte dupa 65 de ani si incet incet a scazut odata cu inaintarea timpului 45 de ani apoi in zilele noastre 25-30 totul se datoreaza proastei ingrijiri a corpului nu apare daca ai o dieta sanatiasa si ai grija de tine sunt oameni care la 90 de ani nu au nicio boala cu inima.

| TuttyFk a răspuns:

Simptomele infarctului sunt : Transpiratii reci
Senzatie de frica(aniexitate)
Dureri puternice in piept care radiaza in umeri gat spate
senzatia ca parca astepti un raspuns cu privire la viata ta.
Cam astea sunt. nu eu nu am auzit de infarct la 12 ani de fapt nici la 19 nu am auzit la 20 stiu ca a facut preinfarct. si oricum la astia la tinerii 20-35 de ani apare din cauza fumatului, drogurilor. la copii 8-17 ani sunt in special dureri musculare, jungiuri la nervii intercostali, probleme stomacale. la la copii apar bolile de inima daca de la nastere au probleme. in rest nu am auzit.

| AleeePunct a răspuns:

Nu prea am auzit de asa ceva la 12 ani. Pai la inceput incepi sa te simti rau, sa vamiti si sa simti dureri in piept. Sanatate!

| AdelinaTimis a răspuns:

Da, poate aparea. Cea mai frecventa cauza este o anomalie a vaselor care hranesc inima. Pentru mai multe informatii poti citi si la adresa http://www.tratament-dureri.ro/......cardic.php sau http://www.tratament-dureri.ro/......cardic.php

| AdelinaTimis a răspuns:

De putut se poate oricand, dar la varsta asta este foarte putin probabil. Pentru mai multe informatii despre infarctul miocardic poti sa te uiti la http://www.tratament-dureri.ro/......ardic.php.

| bernylory a răspuns:

Nu prea exista cazuri de infarct la varsta de 12 ani, dar durerea este resimtita in zona pieptului si brat.

| Andrada11 a răspuns:

Aaaa.si am uitat.a amortit si simtea ca ii da cineva cu un ciocan in piept.

| Andrada11 a răspuns:

Multumesc.:*