| Cristian110194 a întrebat:

Ingrasa parizerul din piept de pui:? am auzit ca se face din tot felul de porcarii.Eu manc sa zic odata la o saptmana 3 felii cam asa. E chiar asa rau cum am auzit:?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| bianka_6461 a răspuns:

Da parizerul este naspa...si eu mancam dar acum nu mai mananc

Răspuns utilizator avertizat
| KellyGreen a răspuns:

Nu, nu se intampla nimic daca mananci ca doar e mancare comestibila

| DonAnonymius a răspuns:

E facut numai din resturi de la animale. Tot ce nu mancam de la ele e tocat si pus in parizer.Nu numai ca in grasa, dar nu vrei sa stii cate porcarii contine.Ai grija ce mananci! p, pa

| ThePoet a răspuns:

Pfaaai! E groaznic! In locul tau m-as opri!

| BRG a răspuns:

Cel mai bun parizăr, şi eu tot din ăla mănînc, şi nu mă interesează dacă îngraşă, oricum orice ai mînca şi ai bea nu este sănătos.

| medgirl a răspuns:

Pai asta cred ca stiu doar cei care-l produc, insa daca ai auzit, cred ca ar trebui sa reduci din consum, cu toate ca dupa parerea mea nu consumi excesiv, ci normal!

| fabiola a răspuns:

Nu este vorba ca ingrasa ci faptul ca acesta contine o sumedenie de E-uri, coloranti si conservanti!

| dichi a răspuns:

Adevarul este ca la o astfel de cantitate nu poti sa spui ca te vei ingrasa. E prea putin ca sa te ingrasi cu adevarat. Insa poti incerca sa mananci altceva, sunt multe alte lucruri mai sanatoase. Intra pe www.cura-de-slabire.net si citeste aici.