| Radandam a întrebat:

Întâmplare face ca eu nu cred ca am avut diagnosticul pus corect acum ceva ani... trebuia sa am piciorul pus în ghips pentru ca abia acum după 4 ani mi-am dat seama ca de fapt aveam fractura de maleola, am aflat cum se numește osul de la glezna. Și zic ca am avut fractura la maleola de la glezna piciorului drept pentru ca am rămas cu maleola aia ieșit în afara, proeminenta, e mai umflata fata de cea de la piciorul stâng. Credeți că se mai poate face ceva sa îmi revină glezna la normal, dacă am avut fractura de maleola stânga acum 4 ani și nu a fost tratata? Adică am rămas cu osul mare al gleznei umflat, ieșit în afara gen, asa cred ca s-a sudat, și nu vreau sa am parte de intervenție chirurgicala acum. Ce credeți ca se poate face în cazul asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consulta un medic ortoped.