| genociddealbinine a întrebat:

Intepat de albina in spranceana cu 16 h in urma, am juma de cap umflat, nu pot deschide ochiul stang, ma doare destul de tare am febra si dureri musculare asociate cu raceala dar nu am alte simptome ale racelii. problema e ca din cauza faptului ca nu am simtit intepatura acul a fost infipt in mine vreo 3-4 min.
Astept pareri idei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o reactie adversa destul de severa de tip alergic. Ar fi bine sa mergi la urgente, desi probabil ca asta este cea mai rea faza. Macar ia niste antihistaminice (de exemplu Claritine), o sa mai amelioreze simptomele. Si pune comprese reci pe zona umflata. Simptomele pe care le ai sunt simptome sistemice de alergie, nu au nici o treaba cu raceala

1 răspuns:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
La medicul de familie ori la urgente.
Atrecut destul timp, asa ca leacurile babesti nu isi mai fac efectul.
O zi bunahappy