| sebastian1331 a întrebat:

Intotdeauna am folosit sapunul pentru zona genitala dar niciodata nu am putut scapa de mirosul neplacut al penisului. Ce-mi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| cozmalau a răspuns:

Eu personala folosesc sapunul nivea, dar sa elimini mirosurile neplacute spalate de mai multe ori nu numi odata!

| Felys a răspuns:

Mirosul neplacut poate fi datorat unei infectii, ciuperci, poate nu ar fi rau sa treci pe la un medic

| Niiiicu a răspuns:

Hmm atunci e cazul sa te vezi cu medicul pentru ca daca nu dispare dupa spalat e posibil sa ai o afectiune in zona aia, baftawinking

| Paix a răspuns:

Nu e adevart cu ciuperci, infecti etc, dar poate fi si acestea. Dasr la o anumita varsta a adolescentei, o glanda elimina acel miros, si n-ai ce face, este natural si firesc. Dureaza ceva timp pana trece accea perioda, la alti pana cand ajunh adulti, oameni mari.

| MarianWLF a răspuns:

Schimba lenjeria intima odata la 2 zile, nu o tine mai mult de atat pe tine.

Întrebări similare