Este ovarul drept. Ai racit la burtica si acum te doare ori inainte sa iti vina ori pur si simplu. Eu am racit mai demult si ink ma mai doare uneori inainte sa imi vina. Ai mare grija cu raceala ca luna trecuta am stat si in frig si trebuia si sa imi vina si ma durea de nu mai puteam. Nu ai motiv sa te ingrijorezi:*
Buna, sfatul meu e sa stai seara cu "funduletul"in apa f.calda la care adaugi ceai de musetel.ideal ar fi sa stai cateva seri la rand in ceai de musetel, si nu uita sa faci si bai fierbinti la picioare in fiecare seara. fereste-te de frig.nu mai umbla desculta. sper sa-ti fie de ajutor.pa
Ai pietre la rinici du-te la doctor sau posibil sa fi racit la ovar dar dupa cumdescri u eu zic ca ai pietre la rinichi pentru durea la rinici vine din spate si se apasa pe ovar si apedincita si in stanga pe splina pentru detalii ia di vipera_2011
Astepti sa vina doctorul la tine?! nu vine ca nu are de unde sa stie. Mergi la doctor pana nu te bat.
Mentionez ca nu ai voie sa mergi pe resie desculta. In primul rand o sa racesti mai tare si in al doilea rand o sa ai probleme cand te faci mai mare si o sa vrei sa ai un copil. Este ovarul, incearca sa te feresti de firg cat mai mult caci acum este sensibil, si eu am asa din cand in cand, dar o sa te faci bine i-ati papucii in picioare nu mai merge cesculta, nu mai sta in frig si cand ai dureri de genul si nu le suporti ia un NOSPA, nu iti face rau deloc si iti calmeaza durerile si eu fac asa cand ma doare, iar lichidul este absolut normal, dar cand esti racita este in cantitate putin mai mare. Sa te faci bine. te pup
Ai racit, incearca sa nu mai umbli desculta. Ar trebuie sa te duci si la un control ginecologic
Deeaandreea9156 întreabă: