| Laurrraa a întrebat:

Intr-o Zi am fost batut de un baiat la scoala. Eu sunt fata. Si acum mi-e Frica sa ies afara din casa ca daca dau ochii cu el. Si nah mama a venit la scoala si s-a certat cu el, etc. Ce as Putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu cred ca daca o sa il provoace o sa il potoleasca. Este normal sa iti fie frica, insa sfatul meu ar fi sa incerci sa iesi, insa cu prieteni, ai grija sa fii mereu insotita de cineva. Evita-l pe acest baiat, lasa-l in pace, nu-l intarata, daca a facut-o o data poate sa o faca si a doua oara.Nu are rost sa stai in casa, insa evita pe cat posibil intalnirile cu el. Cu timpul o sa treaca aceasta rafuiala.

4 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

Sa il eviti, sa-l lasi in pace sau daca, din intamplare, il intalnesti priveste-l in ochi si arata-i ca nu iti este teama. Nu-l lasa sa te infrice! Treci peste ca si cum nu s-ar fi intamplat absolut nimic. Cel care te-a batut sa-i fie rusine!
Nu te panica, mergi inainte si fii puternica, nimic rau nu o sa se intample happy

| AndreeaBz a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica, dar ca sa te simti mai bine iesi cu mai multi happy Ai grija. Paaa

| armanu a răspuns:

Sa treci peste! Se vede ca acel baiat e oarecum un tarantoc, si nu prea stie pe ce lume traieste!

P.S : orice problema are o solutie

| YourDreams a răspuns:

Doamne FERESTE! Un baiat sa bata o fata? Ala e prost? Spune-i ca ala care loveste o fata/femeie nu e barbat/baiat.Zii sa=si scoata fustita de sub pantalonihappy ce naiba ii sta tu in casa pentru el? Cand il mai vezi dai una acolo in punctul sensibil si vezi cum cade pe jos sau cauta ceva pe net chestii de aparare... Sper ca te-am ajutat si sa nu iti mai fie frica, daca se mai intampla spune-i mamei tale sa le spuna parintilor baiatuluihappy FUNDA?puppy dog eyes

| OoBunnyoO a răspuns (pentru YourDreams):

Nu cred ca daca o sa il provoace o sa il potoleasca. Este normal sa iti fie frica, insa sfatul meu ar fi sa incerci sa iesi, insa cu prieteni, ai grija sa fii mereu insotita de cineva. Evita-l pe acest baiat, lasa-l in pace, nu-l intarata, daca a facut-o o data poate sa o faca si a doua oara.Nu are rost sa stai in casa, insa evita pe cat posibil intalnirile cu el. Cu timpul o sa treaca aceasta rafuiala.