Nu cred ca daca o sa il provoace o sa il potoleasca. Este normal sa iti fie frica, insa sfatul meu ar fi sa incerci sa iesi, insa cu prieteni, ai grija sa fii mereu insotita de cineva. Evita-l pe acest baiat, lasa-l in pace, nu-l intarata, daca a facut-o o data poate sa o faca si a doua oara.Nu are rost sa stai in casa, insa evita pe cat posibil intalnirile cu el. Cu timpul o sa treaca aceasta rafuiala.
Sa il eviti, sa-l lasi in pace sau daca, din intamplare, il intalnesti priveste-l in ochi si arata-i ca nu iti este teama. Nu-l lasa sa te infrice! Treci peste ca si cum nu s-ar fi intamplat absolut nimic. Cel care te-a batut sa-i fie rusine!
Nu te panica, mergi inainte si fii puternica, nimic rau nu o sa se intample
Nu trebuie sa-ti fie frica, dar ca sa te simti mai bine iesi cu mai multi Ai grija. Paaa
Sa treci peste! Se vede ca acel baiat e oarecum un tarantoc, si nu prea stie pe ce lume traieste!
P.S : orice problema are o solutie
Doamne FERESTE! Un baiat sa bata o fata? Ala e prost? Spune-i ca ala care loveste o fata/femeie nu e barbat/baiat.Zii sa=si scoata fustita de sub pantaloni ce naiba ii sta tu in casa pentru el? Cand il mai vezi dai una acolo in punctul sensibil si vezi cum cade pe jos sau cauta ceva pe net chestii de aparare... Sper ca te-am ajutat si sa nu iti mai fie frica, daca se mai intampla spune-i mamei tale sa le spuna parintilor baiatului FUNDA?
Nu cred ca daca o sa il provoace o sa il potoleasca. Este normal sa iti fie frica, insa sfatul meu ar fi sa incerci sa iesi, insa cu prieteni, ai grija sa fii mereu insotita de cineva. Evita-l pe acest baiat, lasa-l in pace, nu-l intarata, daca a facut-o o data poate sa o faca si a doua oara.Nu are rost sa stai in casa, insa evita pe cat posibil intalnirile cu el. Cu timpul o sa treaca aceasta rafuiala.