Nimeni nu se simte confortabil la ginecolog, mai ales la primele consultatii. dar nu trebuie sa exagerezi cu aceasta neplacere. In primul rand trebuie sa te gandesti ca medicul nu te va admira, nu se va uita la tine ca la o femeie interesanta din punct de vedere sexual. cand intelegi deplin asta, te vei simti ca si cum ai merge la orice alt medic, fiindca expunerea pe care o traiesti la ginecolog este echivalenta pentru medic cu expunerea pe care o traiesti la oftalmolog, medicul nu este cu nimic mai impresionat sau excitat. Cand ai sa te lamuresti asupra chestiei asteia si nu vei mai considera ca tu, dintre toate femeile, esti atat de speciala incat vei fi privita altfel, iti va fi de 100 de ori mai usor. Probabil este un exces de rasfat, dar trece pe masura ce te maturizezi. oricum, stai linistita, este de 1000 de ori mai simplu si mai putin stanjenitor decat sa te dezbraci prima oara in fata barbatului iubit. daca ai reusit sa invingi aceasta timiditate si sa faci sex cu un barbat, merusl la ginecolog e doar o mica neplacere.
Buna!
Daca e o doctorita draguta n-o sa fie asa rau. Depinde si de cine pentru ce problema mergi. Daca ai infectii gen mancarimi, scurgeri, se uita doar putin in exterior nu e mare lucru si vei simti doar un disconform pentru sa zic jumatate de ora maxim dupa. Daca insa trebuie sa se uite la ovare, de obicei iti introduce putin un aparat. Dar e ok, foloseste ceva unguent sa nu te doara.
Lasa frica, gandeste-te ca faci asta pentru sanatatea ta.
Nu are de ce sa iti fie frica sau rusine. Femeia respectiva isi face doar meseria. Probabil ca a vazut mai multe organe feminine reproductive decat ai vazut tu vreodata, nu stiu... pisici (Nu mi-a venit alt exemplu un minte ). Are zeci de programari pe zi. Plus de asta, ginecologii vad probleme si lucruri mult mai nasoale decat vor vedea probabil la tine.
Da, nu este confortabil si este putin stanjenitor, dar o sa iti treaca.
Daca nu esti virgina, cel mai probabil se va uita jos si va folosi diverse chestii, in functie de ce trebuie sa iti faca. O sa fie un pic deranjant dar iti spune doctorul ce sa faci ca sa nu te doara rau.
Este ca orice alta consultatie. Pana la urma, in timpul tuturor consultatiilor ai parte de putin disomfort.
O frate da ce sexisti suntem, eu sunt baiat si am fost la doctori si femei si barbati si nu am preferinte. Chiar crezi ca ii pasa cuiva de vaginul tau sa il profaneze la doctor? Mergi acolo, cel mai probabil dupa ce iesi nici nu iti mai stie numele, nu iti fie rusine de nimic, gandeste-te ca mergi acolo ca la tine acasa. Crezi ca tu esti prima cu vagin? Mai sunt cca 3, 5 miliarde de femei pe lumea asta, deci sa nu ne credem chiar asa speciali si unicati.
Daca esti virgina, nu are de ce sa-ti fie teama, o sa te intrebe daca esti sau nu virgina si daca esti, nu o sa umble pe jos, poti sa-i spui problemele cu menstruatia sau ce probleme mai ai tu. Ei bine, daca nu esti virgina, lucrurile se complica, nu vreau sa bag frica-n tine, dar umbla pe jos cu niste ustensile de fier, si alte nebunii, ca si cum ai avorta. O sa te doara.
Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Mindfulness întreabă:
Anonim2113 întreabă: