| DemonicBlood a întrebat:

Intrebare dermatologica. Am mici pete rosii pe fata post-acneeice, am pielea foarte sensibila, cum pot scapa de ele sau vor trece singure cu timpul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| guardian18angel a răspuns:

In general vor trece de la sine petele, insa daca ai pielea sensibila, sunt aproape sigur ca vor reveni altele.

Poti incerca creme pentru cosuri, care crezi tu ca vor merge...

De ce zic asta? Fiecare piele e sensibila in felul sau, dupa cum am invatat, si eu am folosit mai multe chestii recomandate si mi-au facut mai mult rau, iar momentan nu stiu exact cu ce sa ma dau pentru problema asta.

O consultatie la dermatolog sa-ti spuna exact in ce fel e sensibila pielea ta, ce crema sau gel si cat si cat timp sa folosesti... ti-ar prinde extraordinar, pe viitor.

2 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Crema cu extract de melc de la Herbagen

| PerryP a răspuns:

Salut incearca sa ie o crema hidratanta pentru fata sau sa consulti un medic poate ai facut o alergie. Funda?