| brokxy a întrebat:

Intrebare DOAR pentru fumatori: Fumatul reduce stresul si anxietatea? Pentru voi? As vrea sa ma apuc de fumat pentru stres. (Va rog sa nu imi spuneti sa nu o fac, am 22 de ani si e alegerea mea)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MorcovMajestic a răspuns:

M-am lasat de fumat, nu reduce nimic e o senzatie vaga si agitatia si anxietatea ti-o da dependenta nu iti rezolva problemele la cap, doar amplifica
Sunt atatea lucruri pe care le poti face ca reduci stresul
Asta e una imbecila si consumatoare de bani care iti afecteaza sanatatea
Mai bine te apuci de sala sau de terapie

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Dimpotriva, fumatul si stresul duc mai repede la cancerul de plamani!

| Lioana a răspuns:

Fumatul reduce doar sanatatea.

| VasileRapidistu13 a răspuns:

Fumatul e placebo, e mai mult vorba de respiratie si la mine functioneaza,eu sunt fumator de ocazie, fumez rar de tot cand vreau sa ma relaxez, dar recomandarea mea pentru stres acum tu alegi daca le faci sau nu, baga yoga sport si meditatii gen training autogen, cauta activitati placute, vorbeste cu gagici, ajuta mai mult, pe mine sportul m-a scos din multe belele si nu costa bani! pentru ca atentie fumatul poate relaxeaza el la nivel de placebo dar te costa bani.

| C0STEL22 a răspuns:

O sa-ti miroasa respiratia nasol, o sa se schimbe mirosul pielii, o sa te simti mai obosit.
Fumatul calmeaza doar anxietatea cauzata de dependenta la nicotina.

| MorcovMajestic a răspuns (pentru C0STEL22):

Da si ti se ingalbenesc dintii, obosesti la efort imediat si respiri ca un tractor