| micurutza2005 a întrebat:

Intrebare mai mult pentru.doctori:Ce probleme de digestie sau sanatate poate avea o persoana care sufera de flatulenta(eliminarea repetata a gazelor), meteorism, scaune urat mirositoare, predispus la diaree daca mananca supe multe,(are un regim pe baza de carne cat de multa)? Cum se pot inlatura aceste simptome de flatulenta, scaun... ce ar trebui sa faca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fi un sindrom de malabsorbtie, o eneterocolita, o tumora colonica, o parazitoza intestinala. E greu de zis cu atat de putine date. NU stim varsta pacientului, de cand are aceste simptome, ce le amelioreaza, ce alte probleme de sanatate are pacientul. Asa ca un consult medical se impune.

3 răspunsuri:
| micurutza2005 explică:

Am zis ce ar trebui sa faca, deci nu era vorba despre mine eu nu am nici o problema cu ceva, era intrebarea altcuiva pusa de mine.

| drpopa a răspuns:

Evident este necesar un consult gastroenterologic, efectuarea unor investigatii -hemoleucograma, ex de scaun, ex urina, ecografie abdominala pentru stabilirea unui diagnostic cert in functie de rezultatul acestora se va indica de catre medicul gastroenterolog atat tratamentul cat si regimul, sfatul meu este sa evite tratamentele alternative pina cand nu i s a pus un diagnostic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la medic pentru o consultatie fata-in-fata, fiindca pot fi la mijloc zeci de cauze. De la colon iritabil, pana la regim dezordonat de viata, combinatii gresite de alimente, stres, intoleranta la ceva anume, samd.