| KiduuAlle a întrebat:

Intrebare mi-a spus cineva poateti sa mi explicati sanatatea e cel mai de pret lucru

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xxxxTipaxxxxBrunetaxxxx a răspuns:

Sall Miereally fi atenta acest ''proverb'' vrea sa nea supuna ca sanatatea (viata) este cel mai de pret lucru deoarece sanatatea te ajuta sa zambesti. Daca esti sanatos nu trebuie sa-ti doresti nimic mai mult deoarece in lumea aceasta exista o multime de oameni care au un anumit handicap (defect) : nu pot vedea, merge sau sa auda dar si in cazul in care poti face o bola si sa te chinuie pana la sarsitul vietii. In cocncluzie acest proverb ne invata sa ne respectam aproapele poate candva si noi am putea avea vreo boala grava. Sper ca te-am ajutat!love struck

2 răspunsuri:
| DeMaio a răspuns:

Salut!
Cred ca raspunsul este simplu. In momentul in care esti bolnav toata energia iti este canalizata pentru a te reface iar celelalte lucruri, care atunci cand esti sanatos ti se par banale nu mai sunt posibile.
In schimb cand ai sanatate poti face absolut orice ai mintea limpede si energia iti este canalizata spre lucruri pe care tu le gasesti constructive.
Cu stima,
ALEX

| Raniia a răspuns:

Invata sa traiesti sanatos,este cel mai important lucru pentru ca asa poti sa previ asa numitele,,boli ale murdariei''. Igiena personala trebuie sa fie ca si propia ta umbra, este cea mai eficienta modalitate de a te mentine sanatoasa atat pe tine, cat si mediul inconjurator.Prevenirea bolilor-un stil de viata sanatos!

Întrebări similare