Locul ideal de injectare este la aproximativ 2 inci de buric, oferindu-vă suficientă zonă pentru a lucra. Tot ce trebuie să faceți este să localizați țesutul gras între degete și să administrați doza de insulină folosind acul stiloului injector (pen).
Am intrebat pe cei care au experienta in asa ceva unde doare mai putin nu am cerut instructiuni si alte detalii.
Nu pot sa pun si eu o intrebare clara si sa primesc un raspuns clar? Cer prea mult? In ce limba sa pun intrebarea ca sa ajunga DOAR la cine stie raspunsul?
Nu doare mai nicaieri, eu fac in burta si abia daca simt acul, insa trebuie schimbat macar la doua zile, altfel o sa mai doara ca se toceste.
Eu asa fac si e okey.
La mese mai babane in carbo fie cartofi mai multi sau dulciuri, bag din 2 in 2 ore 3-4 unitati de insulina rapida si nu am treaba.
Si pentru cineva care refuza sa mai faca in burta ca il doare ca de 3 ani isi face numai in burta si zice ca mai bine nu mai face deloc, ce recomanzi?
Uite aici:
https://www.youtube.com/watch?v=ILHXy20zJfI
Asta e edificator, arata locurile unde se poate face, in picior pe lateral, etc. Nu se face doar in burta. Oricum asta trebuia sa stie de la medic.
Problema este ca in functie de locatie si viteza de intrare in efect poate fi diferita, trebuie sa mai citeasca despre, sau sa discute cu medicul, insa in principal acum stii ce si cum, poti sa-i arati.
Trebuie sa faca undeva ca altfel...s-ar putea sa nu mai vada deloc, sa nu mai mearga deloc, etc.
Poti sa raspunzi la intrebarea mea te rog? E un raspuns de maxim 2 cuvinte. Nu am cerut detalii suplimentare
Nu am cerut informatii de pe net ca am si eu net. Si ca sa stii si tu, nu poti sa le faci mereu in burta ca grasimea aia se atrofiaza si are nevoie de timp sa se refaca. Daca nu ai tratament cu insulina inseamna ca nu pe tine te asteptam sa-mi raspunzi. Te rog sa ignori aceasta intrebare. Seara buna
Mergi draga la medic si intreaba l, aici nu stie nimeni.
anonim_4396 întreabă: