| Girly97 a întrebat:

Intrebare pentru cei care lucreaza constant schimbul 2, care este programul vostru de somn?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

O săptămână am de schimbul 2 de la 14:00-22:00 și de obicei adorm pe la 1 sau 2 noaptea. Și ma trezesc pe la 9-10 dimineața.

| Girly97 explică (pentru Sofer):

Ei bine eu voi lucra mereu schimbul 2.

| Elelei a răspuns:

Cand lucram in schimburi, imediat ce ajungeam acasa dupa schimbul 2, ma spalam si ma culcam. Cam in jur de ora 23 (mai era si drumul). Ma trezeam pe la 7 sau 8.

| CataCatalin994 a răspuns:

Am lucrat asa vreo 6 luni dupa facultate. 7:00-8:00 imi beam cafeaua si fie citeam politica/economie fie pe Youtube, 8:00-12:30 invatam, apoi mancam, ma imbracam si plecam la lucru. La 22:30 ajungeam acasa, mancam, imi puneam un film/serial/twitch si pe la 0:00-1:00 adormeam. Alarma de dimineata era mereu la 7:00, deci dormeam 6-7 ore pe noapte.

In weekend recuperam, dormeam cate 10-12 ore.