Eu niciodată nu m-am programat.
Stiam ca ofera ceva prioritate si cred ca au si limita de procesari.
Ai prioritare dar nu există o limită anume de donatori care nu își fac programare.
Si cu programare si fără.
Luni și Vineri e de obicei mai aglomerat.
Depinde de fapt si in ce oras donezi.
Cu programare, dacă ai prins ora 7.30 are sens să mergi, vei lua bon si ai prioritate.
Dacă ai programare mai tarziu va trebui sa te duci cu vreo 10 minute inainte de programare.
Eu am fost de cateva ori după ora 7, 30 si am avut pe bon numarul 27, e de stat vreo oră sau chiar mai bine.
Ultima dată, miercuri pe 19, am fost la 7, 20 si aveam bonul 14.
Ideea e să fii un pic inainte de 7 si vei fi printre primii.
Nici să dormi de seara pe pragul centrului de donare nu-i o solutie, dimineata va trebui sa fii odihnita.
La noi in judet nu este cu bon de ordine. Ne ia pur si simplu in ordinea in care stam la rand. Am fost programata la 9:42, dar pentru ca era vineri am iesit din centru pe la ora 10:45. (am fost enorm de multe persoane, chiar de la prima ora). Tura urmatoare nu mai merg vineri (sau luni)!
La noi programarea a fost luata in considerare doar pentru a nu sta la coada la ghiseu, dar tot a trebuit sa stai la coada la restul etapelor (doua controale + donarea efectiva)
Eu am donat in tot felul de orașe
Bucuresti
Brasov
Iasi
Tg Mures
In unele locuri m-am imprietenit cu câte vreo asistentă si am prioritate.
Altfel da, la primul ghiseu ai prioritate cu programarea.
Dar o oră de stat e foarte bine.
Eu mă duc deja cu gândul că se va pierde ceva timp.
Donez din bratul stang ca apoi cu dreapta să pot schimba vitezele la mașină.
Si apoi dau cardul cuiva care imi dă bani pe el, nu-mi place să țin socoteala cât mai am in cont și dealtfel mai mult folosesc hartii când platesc.