| DandG2304 a întrebat:

Intrebare pentru donatorii se sange: v-ati programat de fiecare data inainte de a dona? Sau doar ati mers pur si simplu in ziua vruta de voi?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Depinde de cât de aglomerat este! Mergi la un spital mai liber

| DandG2304 explică (pentru LisaJulie):

Nu donez la spital, ci la centrul de transfuzie

| Invictusman2025 a răspuns:

Poți să mergi pur și simplu nu e nici o problema.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Eu niciodată nu m-am programat.

| DandG2304 explică (pentru Invictusman2025):

Stiam ca ofera ceva prioritate si cred ca au si limita de procesari.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru DandG2304):

Ai prioritare dar nu există o limită anume de donatori care nu își fac programare.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Eu mereu a trebuit sa ma programez

| N?s?ud a răspuns:

Si cu programare si fără.
Luni și Vineri e de obicei mai aglomerat.
Depinde de fapt si in ce oras donezi.

| DandG2304 explică (pentru N?s?ud):

M-am programat pe vineri, dar e super plin de dimineata. Ma gandesc sa ma duc chiar la deschidere, inainte de ora programata

| N?s?ud a răspuns (pentru DandG2304):

Cu programare, dacă ai prins ora 7.30 are sens să mergi, vei lua bon si ai prioritate.
Dacă ai programare mai tarziu va trebui sa te duci cu vreo 10 minute inainte de programare.
Eu am fost de cateva ori după ora 7, 30 si am avut pe bon numarul 27, e de stat vreo oră sau chiar mai bine.
Ultima dată, miercuri pe 19, am fost la 7, 20 si aveam bonul 14.
Ideea e să fii un pic inainte de 7 si vei fi printre primii.
Nici să dormi de seara pe pragul centrului de donare nu-i o solutie, dimineata va trebui sa fii odihnita.