| danycosty a întrebat:

Intrebare pentru fete:Cat la % va place ca baieti sa fie musculosi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
19 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Dany... vere, pe femei le intereseaza muschiul din pantaloni tine mintewinking

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Paaai cam 50%
Adica sa aiba patratele :X laughing si in rest normal...muschi la maini sa ne apere daca e nevoiebatting eyelashes si... picoare thinking

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Pentru mine, 1 %. Dintotdeauna a fost o chestie care nu m-a impresionat absolut deloc.

| totElodia a răspuns:

40%.

| ella1515 a răspuns:

Ptr mine conteaza ca un baiat sa aiba ceva muschi pe el.nu foarte mare si plin de muschi dar nici aschiuta big grin

| Fisstic a răspuns:

95%

| Elena_9064 a răspuns:

50%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

50% - nici prea mult nici prea putin. Adica, come on, ti-ar placea sa arati ca tipul asta? http://www.strangecosmos.com/images/content/135433.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

35%-50%

| Melindutza a răspuns:

Pa nu stiu exact...cred ca 50% laughing

| Michelle_5585 a răspuns:

Pai mie una imi place daca ar fi 50%hee hee Dar nu totul se rezuma la muschi.Mie una imi place un baiat sa sa ma faca sa ma simt bine, sa fie glumet, sa pot comunica orice cu el si daca are si muchi pai e si mai bine.Dar daca intalnesc pe cineva care este cum am descris mai sus si nu are muschi atunci muschii nu mai conteaza.Cum am spus nu totul se rezuma la muschi.winking

| dragalasa a răspuns:

50%

| JokoSmile a răspuns:

Hi. Sincer nu foarte tare :P, mi s-a intamplat sa imi placa baieti care sunt numai piele si os si ce daca, pur si simplu nu trebuie sa aiba nu stiu ce muschi daca are creier si un caracter de invidiat, si chiar si piele si os poti fi la fel de simpatici. bine cand zic piele si os nu inseamna ca ii sufla neaparat vantu :)):)):)) si chiar mi-au placut si unii tipi mai plinuti, sincer nu prea ma atrag baieti muschiulosi, desi prefer sa aiba macar ceva carne pe ei :P.
Asa ca muschii. hmm vreo 2/3 %.
Nu stiu...
Gen :
http://i2.listal.com/image/1762085/936full-alex-evans.jpg

http://files.myopera.com/......67-700.jpg

Ceva in genu :P. Te-ai prins tu :P.
Peace >:D

| denisa402 a răspuns:

Ce conteaza? 1%

| Azeℓℓe a răspuns:

3%laughing Mie una nu.mi plac baietii musculosi laughing

| Ode a răspuns:

Aceasta e o intrebare capcana...asta depinde de fata.winking:* de ex. mie imi plac baieti putin muschiulosi adica sa nu fie fetita.acum depinde. Fundita?:*:X

| Lolalol a răspuns:

Aproximativ 60 % ...depinde si de alte aspecte.

| diduxx a răspuns:

Paii.pentru mine conteaza aspectu fizic 50%
Ca sa intelegi tu asa.nici sa fie umflati rauu nici sa ii ia vantulaughingdeci imi plac baietii musculosi cam 50-60%

Întrebări similare