Buna Ally,
In perioada menstruatiei poti folosi absorbante Always, care se ataseaza pe slip (recomandat) sau tampoane de tipul O. B, care se introduc in vagin (medicii ginecologi recomanda folosirea cat mai rara). Discreet sunt tot absorbante zilnice, care se folosesc intre menstruatii pentru a evita patarea slipului, din cauza secretiei vaginale.
Eu folosesc tampoane every day sunt foarte bune si de calitate (nu sunt subtiri sunt un pic mai grose)si iti da gratis si un pachet cu sevetele umede pentru igiena intima
Dar daca ar fi sa aleg intre Absorbante Always si Tampoane Discreet al alege Always
pace:]
Eu folosesc absorbante Always pentru ca e mai comod si nu trebuie schimbate atit de des.
Cele Discreet sunt folosite atunci cand mentruatia e mai usoara iar cele Always in zilele normale de mensttruatie.
Cele Discreet sunt folosite atunci cand mentruatia e mai usoara iar cele Always in zilele normale de menstruatie.
Eu folosesc everyday. cele parfumate.cu servetelele alea umede incluse.sunt super tari.cateodata si always
Absorbante Always in timpul menstruatiei, Discreet alea sunt protejslipuri, alea nu se folosesc in timpul menstruatiei, alea se folosesc in fiecare zi pentru o senzatie de prospetime, alea sunt subtiri nu au puterea sa absoarba lichidul. Ele sunt tot absorbante zilnice, care se folosesc intre menstruatii pentru a evita patarea slipului, din cauza secretiei vaginale.
Always., deoarece cele Discreet sunt pentru zi, pentru confort.pentru cand nu ti se scurge mult sange. s`ar putea s`o patesti.[ sa te patezi]/
Discreet nu sunt asa de bune ...sunt mici si foarte subtiri, nu absorb bine. Always!
Eu pana acum am folosit numai Libresse dar de cateva zile am observat ca pentru mine nu sunt asa de bune asa ca azi mi-am luat un tampon always dar simt o usoara usturare dar ru cred ca always sunt destul de bune
Always sunt groaznice. Folosesc Bella for Teens sau Bella Perfecta. Uneori si Libresse.
De la absorbantele always mă chinui cu o iritație îngrozitoare deși le-am folosit ani la rând. Nu le mai recomand nimănui. Am încercat sa iau always sensitive dar nici o schimbare