Cam da se lasa daca nu porti sutien pentru ca sutienu tine... Sper ca te-am ajutat Funda?
Din cate stiu nu se lasa
ba dimpotriva daca porti sutien zi de zi dupa un timp se lasa pentru ca sanii stau ridicati datorita unor muschi iar daca tu porti MEREU sutien acesti muschi isi pierd din elasticitate.
sfatul meu. poarta sutien atunci cand faci sport sau la o ocazie speciala. si in rest bustiera ceva. daca vrei ca sanii tai sa arate cat mai bine
Sutine cand faci sport? Cand faci sport se poarta bustiera.
Mei eu am facut sport si fiind mai mica purtam bustiera si nu ma simteam tocmai bine atunci cand alergam si mami mi-a zis la momentul respectiv sa port sutien ca sa imi mentina mai bine sanii atunci cand alerg.
http://www.9am.ro/......sport.html
:-? :)
Asta e la tine insa eu iti spun cum mi-au recomandat multi antrenori
Atunci fa asa cum au zis ei. eu doar ti-am zis cum a fost in cazul meu.
Deci toti baieti au spus ca se lasa deoarece ei nu stiu ca de la purtarea sutienului, se slabeste muschiul limfatic ce sustine sanul deci sutienul nu e bun, apoi daca nu porti sutien se dezvolta bine muchiul limfatic si nu ti se vor lasa sani dar se vor lasa de la gravitatie care trage in jos, eu sunt de parere ca cel mai bine e cu bustiere, deoarece nu lasa gravitatia sa traga in jos sani dar nici nu slabeste muschiul limfatic.
Atat timp cat ai ce sa pui intr-un sutien, da poti sa-l porti nu ti se intampla nimic! Este ceva normal
Daca ai si nu vrei sa porti, nu ti se intampla nimic, pentru ca sanu' sta liber. ba dinpotriva cu SUTIEN ti se lasa!
Deeaandreea9156 întreabă: