| 123456789qwertuiop a întrebat:

Intrebare pentru fete diriginta voastra stie ca va venit ciclul menstrual? daca da cum a aflat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Neo12 a răspuns:

Nu trebuie s-o intereseze pe ea viaţa personală a unui elev, în mare parte. Se poate interesa de problemele familiale care afectează viaţa elevului din acel colectiv.
Şi cred că toţi profesorii ştiu că o fată are menstruaţie de la o anume vârstă şi că e normal. De aceea, fetele au permisiunea de a merge la baie, în caz că-i vine, nu poate să stea să se păteze. Sper că te-am lămurit.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da ce treaba are diriginta cu ce se intampla intre picioarele tale?

| K0sti a răspuns:

Nu! Si nici noi nu trebuie sa stim! Aviz si altora!

| Zorn a răspuns:

Diriginta poate afla dacă nu faci sport. De obicei, diriginta nu ştie lucrurile acestea, doar profesorul/profesoara de educaţie fizică.

De asemenea, dacă ai probleme mai mari şi trebuie să pleci de la şcoală, trebuie să îi spui dirigintei motivul, mai discret.

E cam neadecvat să întrebi lucrurile acestea pe TPU.

| Alexandr a răspuns:

O data ce ai diriginta inseamna ca esti macar in clasa a 5-a deci e normal sa ai ciclu. Avand in vedere ca zici de o diriginta, deci femeie e clar ca stie la ce varsta vine ciclu...in mod normal diriginta nu stie la ce fete a venit deja menstruatia...

| 123456789qwertuiop explică:

Eu intrebam daca diriginta voastra stie.