Deci dupa ce am citit primul lucru care am zis a fost "WTF" cea mai ciudata poveste a lunii pentru mine eu nu as vrea sa te sperii dar sincer reactia lu maica-ta m-a speriat. eu i-as da palme mamei pana mi-ar zice ce am ...sincer
Nu ai nimic,in afara de o imaginatie furibunda si un spirit de fronda foarte dezvoltat.
E prima oara cand aud de analize care confirma virginitatea unei fete,stiut fiind ca nu analize trebuie sa faci pentru asta.
Pe urma,goala total nu te poti trezi niciodata, ti-o spune o femeie care a nascut de doua ori.
Nu crezi ca-i mai simplu sa intrebi cinstit ce anume te framanta si sa nu mai fabulezi?
Sperii si nelinistesti o multime de copii care nu stiu adevarul si asta, numai pentru placerea ta.
E o rautate inutila!
De cele mai multe ori dezvirginarea si inceperea vietii sexuale duc la dereglari menstruale.Ti-ai tras-o si probabil ti-e teama de parinti si mai ales de mami, fabulindu-ne noua ceea ce iti imaginezi cum va descoperi mami asta.Fii linistita pentru ca mami este mult mai pregatita decit crezi, atit trupeste cit si sufleteste.