Hmm. zic ca e mai bine sa te duci la ginecolog. Sau la doctorul de familie sh intreaba-l de situatia asta. Da se mai intampla sa tina mai mult de 8 zile dar. E ciudata situatia ta! Nu te speria vb sh cu mama ta. Sh zic sa te duci la doctor/ginecolog.
Din pacate pentru tine, orice sangerare care depaseste 10 zile impune examen ginecologic. Nu inteleg cu adica nu concepi sa fii vazuta dezbracata de medic. Mersul la ginecolog este o chestie de igiena si educatie, nu de altceva.
Dezvoltarea difera! Te dezvolti deci e normal! Nici la mine primul an cand am avut venea super neregulat si da e normal sa tina mai mult de 8 zile! Intreab-o pe mama ta cat tine la ea si atat va tine si la tine daca nu putin mai mult! In general noi ne coordonam cu mamele in ceea ce priveste stopul! La mine si la mama dureaza 3 zile si asa am mai intalnit cum dura la mama atat dureaza si la fiica!
Sau daca te pricepi la engleza intra pe site-ul www.beinggirl.com sponsorizat de "Always" si acolo vei afla totul despre aceasta perioada si vei gasi raspunsul la toate intrebarile tale. (preferam sa fie in romana:D)
Nu e bine ce faci tu. Inteleg ca iti e rusine. In mod normal ciclul menstrual tine de la o zi la sapte zile. Daca trece o zi sau doua peste nu e nimic grav numai ca tu pierzi mai mult sange si poti deveni anemica. Dar daca deja se exagereaza si te tine mai mult de noua zile nu e bine, cantitatea de sange pierdut este mare si organismul tau se slabeste foarte mult. Asta e din cauza unei tulburari hormonale care poate genera si alte tulburari. E mai mult decat necesar un consult ginecologic.
Draga,poti fii linistita. asta am patit si eu, este o dereglare hormonala. :* Bafta. ai grija d tu.nu te mai speria.
Nu vreau sa te ingrijorez dar trebuie sa mergi o prietena de-a mea a avut aceeasi pirduse copilul care avea 2 saptamani si habar nu avea ca fusese gravida, mai bine du-te.succes
LarisaChe07 întreabă: