anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete! mie nu mi-a venit menstruatia de o luna si 1 saptamana a mai patit cineva asta doara stiu ca nu am facut ceva nelegiuit ma ajutati plscrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tasya05 a răspuns:

Si eu am patit accelasii lucruu! Deci mi-a venit prima oara pe 23 decembrie si apoi mi-a mai venit pe 26 martie...deci nu e nimic grav! ciculu nu vine regulat!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti mica, in primii ani de menstra, este normal sa ai dereglari. Nu e cazul sa te ingrijorezi, fetele patesc asta adesea pana se maturizeaza suficient (pe la 16 ani incep menstrele sa fie regulate).

| KateNoH8 a răspuns:

Hei! Nu te ingrijora, pana la o anumita varsta...17 ani, menstruatia vine neregulat si mie mi s-a intamplat si nu am patit nimic. Succes! [xoxo

| Mada4ghn a răspuns:

Nu ai avut vreun contact sexual nu?laughing)... daca nu, stai linistita ca se regleaza el, iar daca in cel mult 3-4 luni nu iti vine trebuie sa mergi la ginecologbig grin succesbig grin

| b342 a răspuns:

Buna.
Cati ani ai?
Menstruatia apare intre anii 12-14.Si 16. Daca la 16 ani nu vine, este o problema mare!
Nu trebuie sa fii ingrijorata daca nu ti-a venit.Stai calma! Acum depinde cati ani ai si cat de dezvoltata esti. Sper ca te-am ajutat.
Bafta!

| Sun life a răspuns:

Stai linisita. Ciclul nu vine regulat.Nu te speria, asteapta ca toate se inmpla la momentul potrivit. Daca esti la inceput este foarte normal ca sa iti intrazie. Poate sati intrazie si 3 sau mai multe luni.nu-ti fa griji. Daca esti de mai mult timp la menstruatie inseamna ca de la stres sau niste medicamente iti intrazie.nu-ti fa probleme ca nu e nimic grav. succes!

| doll2011 a răspuns:

Nu este normal pana se regleazaa la unele fete intarzie si mai multt timpp:*

| pasarica23 a răspuns:

Nui nici o problema.asa am patit si eu...mi-a intarziat 2 luni jumate.am fost la doctor si mi-a spus ca la varsta asta e normal.(17).de la 22, 23 in sus ar fi o problema...happydaca nu vine cateva luni.happy