| deea21deutza a întrebat:

Intrebare pentru fete: Recent mi-a venit "matusa de la Lacul Rosu" si am nevoie de sfaturi. Am fost cu mama la cumparaturi si mi-am luat cateva tampoane Always. Ea nu se prea pricepe la alesul lor pt ca nu a mai folosit demult. Ce fel de tampoane imi recomandati (am in jur de 13 ani)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Helena08 a răspuns:

Dintre toate cele pe care le-am folosit cel mai mult mi-au placut Always, sunt cele mai sigure.

| TheRealDaniel a răspuns:

Matusa de la Lacul Rosu? lool cea mai originala replica de a spune ca esti pe ciclu, bravo

| Riah a răspuns:

Always ultra normal plus

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Nu mai zice matusa de la lacul Rosu, este extrem de vulgar si provine de la populatia de etnie roma. Tu ai calculator, mergi la scoala, nu iti poti permite sa vorbesti ca la usa cortului. Se numeste menstruatie, renunta la vulgaritati extreme, esti fata, e urat sa vorbesti in halul asta.
2. Absorbantele always sunt cele mai bune. Daca ai fluxul abundent, cele albastre sunt foarte utile. Pentru flux mi redus, sunt unele roz pe care scrie cotton-like care sunt foarte confortabile. Evita-le pe cele cu parfum, sunt imbibate cu ceva chimic iritant si oricum nu tin loocul de igiena.
Eu imi cumpar de fiecare data un pachet din cele albastre si unul din cele roz. In primele 3 zile si noaptea folosesc de cele albastre, apoi de cele roz. Ai grija, chiar daca absorbantul este mare, el trebuie totusi schimbat la maxim 6 ore, din motive de igiena.