| bluebutterfly a întrebat:

Intrebare pentru purtatorii de lentile:ati cumparat pana acum lentile de contact(pentru.corijare nu estetice) de pe site-ul www.lens.ro? pana acum am luat de pe www.lentiledecontact.ro. Preturile sunt mult mai mici pe lens.ro,ceea ce mi se pare ciudat(fata de restul). Nu am luat din magazine deoarece preturile sunt exagerat de mari... e ceva in neregula cu lens.ro?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ť尺ɪχɪɪ a răspuns:

Este totul ok, dar trebuie sa te asiguri, chiar daca preturile sunt exagerate totusi nu comanda de pe net, te pot pacali, mie mi s a intamplat, nu face prostia asta, mai bine cumpara de la magazin. sper ca ti am fost de folos... funddaaaa?happy:*

| Christiana_8861 a răspuns:

Nu am cumparat dar am o prietena care cumpara.nu este nimic in neregula cu asta.este totul in regula.in orice caz.pentru a fii sigura daca vrei sa iti cumperi de acolo...prima data ar fi ok sa alegi unele doar pentru prima incercare si sa vezi cum sunt. iar apoi daca iti plac, sa cumperi de acolo daca preturile sunt mai mici.

| adelyna_1385 a răspuns:

Eu cumpar lentile de contact de 2 ani de zile de pe www.lentilecontact.ro si sunt foarte multumita. Sunt cei mai de incredere. Iar daca ai probleme cu ele le poti inapoia. Intra pe site si vei gasi mai multe acolo. Nu te increde in orice site pentru ca nu toate sunt ok. De ex lentilele care le port eu (SofLens59) mai ieftine de 100 RON ar fi imposibil sa le gasesti. Daca e asa, clar e ceva dubios la mijloc.