Daca acele 80 de kg nu-s de grasime stai foarte bine.Lol eu la 14 ani, am abia 1, 66 ))O sa mai crestii fii sigur.Si ca sa n-ai o inaltime exagerata, asteapta sa cresti la inaltimea pe care o doresti.Sa zicem 1, 90.Atunci incepe sa faci excesiv sport.F multe flotari, abdomene, multe alergari, dar cu pauze.Asta iti va bloca cresterea.
Da e bine.Ideea e ca intotdeuna greutatea sa fie peste inaltime.Depinde daca faci sala si se ingroasa oasele si pui cv fibra si ft important daca cresti in inaltime. Daca ajungi la 1.85-90 sa nu te miri cand o sa ai 95-100 kg, asa e normal.Numarul 100 kg sperie pe multi, dar poti sa ai si 150, grasime sa nu fie, aia conteaza.
S-ar putea sa nu mai cresti mult pana la 20 de ani daca pana acum ai deja 1.76. Dar s-ar putea sa ajungi la 2 metri.
Si daca esti un baiat cu musculatura greutatea de 80 Kg mi se pare acceptabila.
Lasa mah k nu ai nimic )...nu cred ca o sa mai cresti mult daca ai deja 1.76 funda?
Omul creste chiar daca are 1.76 la 13 ani.Nu conteaza cat de inalt e el tot creste.Dar nu stiu cat. Unchemiu era mai pitic ca mine si are 1.86
anonim_4396 întreabă:
AlexandruVTM întreabă:
bradysandro întreabă:
Priest întreabă: