anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

INTREBAREA A 2-A MAI MULT PENTRU FETE >::
Daca am 1.76 la 13 ani cat o sa am la 20 de ani?
Am 1.76 si 80 kg (sunt baiat) e bine?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Corinnààà a răspuns:

Lasă că-i foarte bine. Mai ales pentru fete. smug

5 răspunsuri:
| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Daca acele 80 de kg nu-s de grasime stai foarte bine.Lol eu la 14 ani, am abia 1, 66 laughing))O sa mai crestii fii sigur.Si ca sa n-ai o inaltime exagerata, asteapta sa cresti la inaltimea pe care o doresti.Sa zicem 1, 90.Atunci incepe sa faci excesiv sport.F multe flotari, abdomene, multe alergari, dar cu pauze.Asta iti va bloca cresterea.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Da e bine.Ideea e ca intotdeuna greutatea sa fie peste inaltime.Depinde daca faci sala si se ingroasa oasele si pui cv fibra si ft important daca cresti in inaltime. Daca ajungi la 1.85-90 sa nu te miri cand o sa ai 95-100 kg, asa e normal.Numarul 100 kg sperie pe multi, dar poti sa ai si 150, grasime sa nu fie, aia conteaza.

| DarkWerewolf13 a răspuns:

S-ar putea sa nu mai cresti mult pana la 20 de ani daca pana acum ai deja 1.76. Dar s-ar putea sa ajungi la 2 metri.
Si daca esti un baiat cu musculatura greutatea de 80 Kg mi se pare acceptabila.

| anonimcusangerece a răspuns:

Lasa mah k nu ai nimic laughing)...nu cred ca o sa mai cresti mult daca ai deja 1.76 funda?

| anonim_4396 explică (pentru anonimcusangerece):

Omul creste chiar daca are 1.76 la 13 ani.Nu conteaza cat de inalt e el tot creste.Dar nu stiu cat. Unchemiu era mai pitic ca mine si are 1.86