| JulesDC a întrebat:

Intrebarea aceasta este adresata fetelor.
A purtat cineva OB-uri? Imi puteti spune cum va simtiti cand le purtati, nu va incomodeaza cand va misati?
Fundita happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vennuss a răspuns:

Nu incomodeaza deloc, il introduci usor si adanc.Si eu le folosesc pe cele mici acelea pentru virgine, daca cumva esti virgina te sfatuiesc sa nu folosesti, se schimba atunci cand ata se murdareste. Este indicat sa folosesti absorbante din bumbac pentru a evita iritatia. Daca ai o ocozie poti folosi fara grija ob.

5 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

In situatii extreme le folosesc, la plaja, la un bal, etc.
Daca este introdus corect ( un pic mai adanc) nici nu simti ca il ai.
Eu folosesc ob-ul cel mai mic. Sa ai grija, trebuie schimbat cel tarziu dupa 4 ore.

| CARMENCITA a răspuns:

Daca e pus corect nu incomodeaza.Totusi unii medici spun ca e mai bine sa nu folosesti astfel de tampoane. Cele mai bune tampoane sunt cele cu aripioare si fara gel. Unele persoane sunt alergice la gel.Se intampla rar.Cauta pe net si gasesti despre ob.

| Lavii007 a răspuns:

Daca e introdus corect nu incomodeaza.

| Vennuss a răspuns:

Multumesc pentru fundita, ma bucur ca te am ajutat:*

| JulesDC explică (pentru Vennuss):

Cu placere si multumesc pentru raspuns :*