| Anca_6788 a întrebat:

Intrebarea e pentru femeile care au folosit si inca folosesc anticonceptionatele Yasmin. a)ati observat cumva o mai mare abundenta a ciclului fata de cum il aveati inainte de a folosi aticonceptionale? eu am un flux foarte abundent in perioada de pauza intre blistere si b) v-a scazut libiodul? mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| pisi dy a răspuns:

Eu am luat patru ani si am facut hepatita...am facut un control cand am inceput sa le iau ( de fapt am inceput sa le iau pentru chiste ovariene si am continuat cu ele pentru protectie )si atat. Vina este a mea.
a) in primele luni a fost ciclul mai abundent si m-am ingrasat vreo 4 kg
b) da, mi-a scazut si "cheful" si am devenit hipersensibila...
fa-ti regulat transaminazele si teste de coagulare ( la 6 luni).
Sanatate!

| Irina a răspuns:

Eu iau de 3 ani si nu am avut nicio problema de genul asta.

| miha1984ingerash a răspuns:

Cine ti le-a recomandat? mergi la medic sa nu fie prea tari pentru tine. mie mi le-a recomandat un medic si nu am avut abundenta mai mare a ciclului

| Anca_6788 explică:

Si cu Mercilon cum te impaci?

| Anca_6788 explică:

Medicul mi le-a recomandat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am folosit Yasmin si nu au fost compatibile cu mine. acum iau Mercilon.
a) la mine chiar s-a micsorat fluxul si au disparut si durerile
b) libidoul intr-adevar era foarte scazut
Orice schimbare a organismului (in rau) pe care o observi trebuie sa i-o semnalezi doctorului care ti-a prescris pastilele. Eu asa am facut si mi le-am schimbat. Yasminul din cate m-am uitat are in compozitie un numar mai mare de hormoni fata de alte anticonceptionale.
Link util:
http://www.contraboli.ro/compozitia-hormonala-a-contraceptivelor-orale/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deocamdata bine, am intrat in a 4-a luna dar si Yasminul a fost la fel, dupa 5-6 luni s-au produs niste schimbari, in rau.
Trebuie sa ai grija si sa iti asculti corpul.winking