| tania_2326 a întrebat:

Intrebarea este adresata lui Carmen BRUMA

In urma cu un an am plecat in Germania cu o bursa. Cand m-am intors aveam cu 15 kg mai mult. Am inceput lupta cu greutatea, dar in prezent "gravitez" constant in jurul celor 70 kg. Reusesc sa pierd 4, 5 kg intr-un mod sanatos (dimineata 30 minute coarda si apoi seara 40 minute alergare pe kiseleff), dar acumulez intr-un timp record kg pierdute. Intotdeauna o iau de la capat si invariabil intotdeauna esuez. Sunt convinsa ca este o problema de atitudine si motivatie. Uneori evit sa ma privesc in oglinda, pentru ca nu ma identific cu ceea ce vad. Carmen, te apreciez foarte mult, extrem de mult. Te rog spune-mi ce ar trebui sa fac pentru a redeveni acea persoana increzatoare si plina de viata care eram acum un an. Cele 70 de kg au urmari si pe plan psihic. Evit sa ma mai intalnesc cu colegii mei de la facultate si cu prietenii, dulciurile pe care le mananc in momentele de singuratate au efecte dezastruoase asupra tenului ( problema cu tenul acnneic pe care o aveam deja s-a accentuat) si studenta care excela la toate materiile s-a transformat intr-o fata retrasa si necomunicativa. Te rog mult sa imi dai un punct de plecare. Sa imi spui ceva care sa "revolutioneze" ceea ce stiu sau inca nu am aflat. Danke schön.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabrielutzu a răspuns:

Mi se pare normal sa te intorci din germania cu o tona mai mult... tu ai vazut cum arata nemtzoaicele?
parca ar fi balene...(cre ca de rau ce o duc)
Si lasa, daca esti studenta si te-ai intors in Romanica, nu-ti mai fa griji, o sa slabesti garantat fara diete si programe speciale, in mod natural.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi atenta!

CarmenBruma
| CarmenBruma a răspuns:

Buna!

Regula numarul 1 este ca toata viata va trebui sa respecti reguli.
Nu este nimic "revolutionar" in asta! Daca reusesti sa dai jos 4-5 kilograme nu inseamna ca ai reusit si te relaxezi si automat te ingrasi. Continua in acelasi ritm si gandeste-te ca asa trebuie sa traiesti de acum inainte. Cu cat te obisnuiesti mai repede cu ideea, cu atat va fi mai bine pentru tine. Iar reusita (si automat increderea in sine) vor veni!

Carmen