Bună.
Poți servi 100 de grame de carne la 2-3 zile, nu trebuie să renunți definitiv la ea.
Cine ți-a interzis?
Pa, pa.
Nu poti trai doar cu aer scumpa,cine te-a mai prostit? acu serios,eu daca imi tai o ureche,iti tai si tu una sa fi la moda?
Cata carne de cal ai mancat si nu ai stiut?
cati mici ai mancat si nu stii din ce carne de caine,magar, e?
Si nu numai tu,noi toti.
Mergem in un targ,luam un mic, il mancam, stim ce mancam? avem vreo garantie?
Nu avem nici o certitudine ca mancam carne de porc, sau de gasca, etc.
Poate sa fie si de om nu stim nimic.
daca nu arata o eticheta gen " carne de curcan 100%100 " sau etc.
cat despre 'vegetarieni' nu stiu ce sa zic, majoritatea oamenilor care nu mananca carne sunt slabi morti.
Am cunostinte care sunt aventisti (nu papa carne deloc) sunt slabi morti.
Acum depinde...
P.S nu am nimic cu aventisti sau cu alte secte de genul sau religi.
Ai dreptate. Cine stie ce fel de carne am mancat ca in ziua de azi nu mai ai incredere nici in ce manaci, dar faptul ca vreau sa devin vegetariana a plecat de la premiza ca produsele din carne nu ajuta organismul in niciun fel. In primul rand, cred ca sti si tu ca prin fierbere prparare se distruge orice urma de vitamina sau subtanta benefica. Asta nu am dedus-o numai eu ci si unii medici care au avut curiozitatea sa se intereseze nu doar sa se multumeasca cu ceea ce au invatat in facultate. Carnea contime substante benefice doar cruda, iar pe aia nu o mananca nimeni. Si inca ceva... nu cred ca iubitorii de animale sunt secte.
Nu poti sa fii 100% vegetariana..adica eu sunt in proportie de 90% dar e adevarat ca carnea slaba in grasimi are multe proteine nu poti renunta de tot, dar o poti consuma mai rar, mie nu imi place carnea pentru ca imediat ce vad carne mintea mea se gandeste la animale, dar trebuie sa inghit uneori diferite mancaruri care contin carne pentru ca nu vreau sa ma imbolnavess.
Ce mananci de exemplu intr-o zi obisnuita in care nu consumi carne?
Iti dau un sfat eu nu te-as sfatui sa devi vegetariana deoarece carnea are multe proteine de care corpul are nevoie si stiu cativa care au devenit vegetarieni deoarece nu suportau ideea de a omora animale nevinovate si dupa sa le manance.
Daca chiar vrei sa devii vegetariana te sfatuiesc sa incerci mancaruri de genu paste, salate, oua, supe, ciorbe(care sa nu contina carne), orez, sarmale de post (care nu contin carne). Sunt multe mancaruri delicioase care nu trebuie sa contina carne. Sper ca te-am ajutat cat de cat.