Depinde cui i-ai spus... ii poti face si rau, poate fi sanctionat, pedepsit...lucruri care il vor indarji si mai rau spre consumul de droguri! Intentia ta este buna, daca te-ai gandit sa-l ajuti sa renunte, dar era mai bine daca discutai tu cu el inainte si ii recomandai sa mearga la un centru de consiliere antidrog!
Parerea mea e nu ( deoarece un prieten la nevie se ajuta chiar daca el o sa zica ca nu are nevoie de ajutor. ( nu e asa ( cei care se drogheaza nu isi dau seama. asa ca ( nu te simti vinovat(a) de ceea ce ai facut ) e spre binele lui ( si de ce nu poate in felul acesta poti chiar sa ii salvezi viata
Nu, daca ai spus parintilor. Corect este sa spui oricui dar nu-i faci chiar bine daca spui la politie, dar bine ar fi daca ai putea sa incerci sa-l ajuti.
Am vb cu el de nenumarate ori... i-am spus unei persoane care il poate ajuta acum cautam o clinica. el spune ca nu e dependent si ca se poate lasa el spune ca nu ii fac nici un rau (dar se vede pe el k e schimbat, a inceput sa fie o persoana pe care nu o mai recunosc) multumesc mult pentru sfaturi astept sa mai imi rasp.
Vizitiul întreabă: