| Lost Angel a întrebat:

Intrebarea mea este... Voi din experienta ce stiti sanii isi pierd fermitatea in urma purtarii unui sutien?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din experienta mea, nu. Avand sani destul de mari si fiind o pustoaica agitata si baietoasa, am purtat sutien de pe la 13 ani. Sanii mei au fost perfect fermi, fara pic de semn de moliciune pana la 27 de ani. Apoi varsta a inceput sa-si faca efectul. Dar daca indrept coloana, trec inca cu brio testul creionului (daca pun un creion sub san, cade, nu sta deloc), desi am 31 de ani si port sutien zilnic.

3 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Depinde de sutien... Dar nu cred, trebuie sa ai grija sa nu fie prea strans sau sa te incomodeze, daca e pe masura ta stai fara grija ca sanii raman la fel de frumosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Sutienul este un lucru bun.

| luminita_3141 a răspuns:

Am 34 de ani, 2 nasteri si nu am purtat sutien, am sinii de d_soara dar nu am alaptat mai mult de 1 luna.garantat sutienul nu este indicat.