anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea nu a fost postata complet, din pacate.deci diagnosticul dupa ce am fost la ginecolog privat estebig griniagnostic Clinicrofilatic Colpita Mixta(cito+secr.). celularitate pavimentoarsa redusa, fara modificari, care palimucleare; mucus; celularitate endocervicala-absenta(Pap|) Flora microbiana coci"Am primit ca tratament ovule vaginale betadine si cervugid timp de 20 de zile.Intrebarea este am voie sa intretin relatii sexuale cu iubitul meu in timpul tratamentului? mentionez ca el vine 1 data pe luna si sta 1 saptamana.(m-ai mullt nu ii permite serviciul) si ar fi naspa sa nu pot face nici macar in saptamana aia! astept raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Numai daca folosesti prezervativ. Nici un fel de contact sexual neprotejat.

2 răspunsuri:
| Fiuryan a răspuns:

Nu crezi ca era mai eficient sa intrebi acolo la ginecolog? NU cred ca daca vine un copil si iti spune ca, da poti sa intretii o relatie sexuala in perioada aceasta ( chiar daca tu nu poti ), tu il crezi si il mai si asculti... Sfatul meu e sa intrebi acelasi doctor care ti-a dat diagnosticul

| Annita_3821 a răspuns:

Pai da, eu l-am intrebat pe ginecolog daca am restrictii, el a spus NU nu sunt restrictii in timpul tratamentului, dar am spus sa va intreb si pe voi! Multumesc MULT!