| ioanaalinastancu a întrebat:

Intrebarea urmatoare se adreseaza domnisoarei Carmen Bruma.
Buna Carmen, te deranjez si eu cu o intrebare. Am o problema in ceea ce priveste greutatea mea. Acum 1 an si ceva am inceput sa iau pilule contraceptive. La momentul acela inaltimea mea era 1, 70 si greutatea undeva la 60 kg. Problema e ca dupa ce am inceput sa iau pilulele, m-am ingrasat, nu dintr-odata, ci treptat. Modul meu de alimentatie nu s-a schimbat fata de perioada dinainte de tratament. Nu mananc grasimi, paine mananc foarte putin, am pofta din cand in cand de ciocolata, insa alte dulciuri nu mananc si nu am mancat acum cantitati mai mari decat inainte, dimpotriva, am mancat mai putin. Seara nu prea obisnuiesc sa mananc, dupa 7 nu prea mananc decat foarte rar. Recent mi-am dat demisia de la locul de munca, dar trebuie sa incep munca la inceputul lui mai. Sport fac mai mult in weekend, merg cu prietenul in parc cu bicicletele, sau chiar mai departe, cativa km in afara orasului. In fiecare zi ma plimb cate 30 min, dimineata si seara, cu catelul meu. Cu toate acestea, m-am ingrasat intr-un an jumatate aproximativ 20 kg. Acum am renuntat la pastile pentru o perioada si vreau sa merg sa imi fac analizele pentru tiroida. Ce as putea face sa slabesc ce am pus pe mine, dar nu mult dintr-odata, ci treptat?
Mersi anticipat pentru raspuns. Numai bine iti doresc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mioara a răspuns:

Degeaba faci sport daca mananci mult rezumate numai la fructe, legume sucuri naturale