| coreen a întrebat:

Întrebasem care sunt riscurile netratării fimozei la adulţi (eu nu am putut decalota niciodată, nici un cm măcar; am 23 de ani) şi mi se menţionaseră, printre altele, parafimoza şi infecţiile urinare. De-asta întrebasem... dacă nu am avut niciodată probleme de tipul infecţiilor şi nici pe cea a parafimozei (mi-am început viaţa sexuală de mult timp), atunci care ar mai fi problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alex2009 a răspuns:

Du-te la un doctor si eu am avut fimoza cand am fost mai mic totul se rezolva foarte repede.

| Empathizer a răspuns:

Riscurile raman aceleasi, chiar daca nu s-a manifestat inca nimic pana acum. Fa-ti periodic cate o urocultura (de 2 ori pe an), ca sa descoperi la timp infectiile oculte (care pot evolua fara sa iti dai seama de ele si pot da complicatii in timp). Si mergi la un consult urologic, nu are ce sa strice.