Poti incepe cu Acatistul Sfântului Pantelimon (se zice ca este doctorul fără de arginti). Poti citi si Paraclisul Maicii Domnului (iar daca crezi, simti ca te ajuta poti lua legătura cu un preot sa te indrume) eu sunt un simplu om, nu am foarte multe informatii, doar ce culeg de pe la altii . Ar mai fi Sfântul Nectarie care este foarte puternic. Oricum; nu pierzi nimic (doar timp). Sau poate ca vei fi ascultat de "cineva" si atunci vei avea doar de castigat. E alegerea ta, eu nu-s vreun fanatic. Dar la mine, unde doctorii au ridicat din umeri a rezolvat soarta/karma/divinitatea (in 2008), spune-i cum vrei. Tot soarta/karma/divinitatea m-a îngropat acum din nou ). (2018-2019).
Din cauza ta mi am pierdut si meciurile ) poate meritai un ignor cand ai zis ca dumnezeu nu ar tine cont de situatie da din semn de respect nu am facut-o
Mersi da o sa citesc ma gandesc ca la biserica gasesc acele carti in mod sigur la biserica si nici scumpe nu cred ca sunt
Am trecut și eu prin așa ceva, a fost puternic, dar nu m-am sinucis. Vorbesc serios!
Cică ar fi vreun leu. Eu le citesc deocamdată online . Încă n-am "puterea/chemarea" spre biserica si decât să mă duc asa forțat, mai bine mai astept. Ce repede ai acceptat, se vede ca nu esti un suflet rau. Sper ca vei fi ascultat de cine trebuie si mântuit.
Pai daca sufereai ca mine de 12-14 ani (de cand o murit taicameu) nu stiu daca mai erai azi pe TPU.nu cumva tu te ai pocait din cauza suferintei mintale?
Eram credincios înainte de a mi se întâmpla așa ceva. Nu sunt acel caz "clasic" eu .
Nu merge la noi asa ceva, cauta o solutie mai bine.Stiu ca moartea nu rezolva tot dar nu fi las!
... sau tu. Soarta nu te ingroapa. Tu esti ala care ia decizii. Ca te apuci sa faci yoga sau citesti povesti si rugaciuni cu sfinti, nu conteaza prea mult, important e sa CREZI ca te faci bine/sa ai o atitudine pozitiva si sa si faci niste pasti in directia buna. Bine, poti sa mori si cu zimbetul pe buze, dar invers e mai greu - cu cea mai bune ingrijire medicala, daca esti cu psihicul la pamint, e foarte greu sa iti revii.