| andradaaa12 a întrebat:

Îți arată in analize daca fumezi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
31 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai Ct ul la plămîni sau radiografia pulmonara i ti arata ca fumezi.

| and0ra a răspuns:

Depinde la ce analize te referi. Daca iti faci analiza la plamani, atunci da. Doctorul meu de familie, de exemplu, trebuie doar sa imi asculte respiratia cu stetoscopul ca sa realizeze ca fumez lol. Daca bine tin minte, cred ca se poate vedea nicotina si in testele de sange, dar nu stiu daca nu trebuie sa faci test special pentru asta sau daca se vede la orice test de sange. In orice caz, daca nu fumezi macar 3-4 zile inainte sa mergi la analize, nu ar trebui sa se vada nicotina in sange.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare, daca te referi la analiza de plămâni, evident că îți arată daca fumezi sau daca faci scanare la plămâni, cum a spus și Andora, se poate vedea nicotina in testele de sange, dar fumatul nu aduce deloc folos pentru cei care fumează deoarece le distruge sănătatea.
Sper că te-am ajutat happy

| andradaaa12 explică (pentru anonim_4396):

La ct știu si eu ca arata, ma refeream la analiza in sine daca arata, ca m-am reapucat de fumat si nu as vrea sa îi zică mamei fica dumneavoastră fumează si de asta

| andradaaa12 explică (pentru StripperRaoul):

Ce este asa amuzant, spune sa radem împreună

| StripperRaoul a răspuns (pentru andradaaa12):

Sa vad eu o analiza care arata cu fumezi. ala prost sau aia zice ca la CT. laughing aici toti is doctori sincer stau pe site ul asta ca ii o planeta plina de aberatii de copii de liceu duși cu capul. gen nu mi o venit ciclu de 2 zile. oare mor? Cum sa nu ti placa cand vezi cati prosti is in tara asta de prosti. ii o placere sa intri cu ei in vorba si sa aberezi la raspunsuri... nu ma satur laughing ma hranesc cu prosti.

Tu ești prost nu eu, si cine în pl moare ca nu i-a venit ciclu 2 zile, nu am întrebat o chestie de genu, doar am vrut sa știu daca în analize se vede daca fumezi, o întrebare super banala, ce pl mea comentezi tu aici

Ma refeream la o intrebare ce am vazut o nu la tine dar tu esti prea mica si creierul tau nu ii destul de capabil sa inteleaga ce am scris

Nu contează unde ai văzut, te rog sa numai comentezi aiurea, eu nu vreau sa jignesc sau ceva, am pus o simpla întrebare cine vrea răspunde cine nu sa își tina gura, punct, nu vii tu aici ca uite prosti, ca unde am văzut eu sa se vadă în analize si numai știu eu ce,

Am pus si eu una daca se vede in analize daca am mancat prune

Nu cred ????

N am pus laughing

Nu te am întrebat daca ai pus, ma refeream ca nu cred ca ai întrebat asa ceva, si semnul întrebări e emoji

Cati ani ai?

Ce contează

Conteaza. iti zic dupa da fi sincerA

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce analize? Vrei să nu afle părinții?

Știu ce vrei sa zici, ca vai câti ani ai si întrebi chestii prostește, ești o proasta, știu ca asta vei spune, daca iti zic câti ani am, am destui

| andradaaa12 explică (pentru sadrian46):

Analize normale de sânge

Nuuu chiar nu am avut de gand sa te jignesc. eram asa curios ceva imi zicea sa te intreb. hai zi mi

Am 17 ani, si da știu si eu ca uneori spun unele chestii prostești

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru andradaaa12):

Ești fată și fumezi? Doamne Iartămă

Da ce te miri atâta, fumez care este problema, fumez din bani tai

anonim_4396

Nu, uite, daca fumezi îți poți strica sănătatea rău, dar daca spui că nu vrei ca mămica ta sa afle că fumezi, mai bine nu o lua cu tine sau chiar spune-i adevărul, nu știu dacă te-am ajutat concret dar mai bine zici adevărul, am și eu 13 ani și nu știi atât de multe dar vreau sa ajut macar cu ce pot

Sănătatea mea e distrusa, numai pot sa fac nimic sa ma las de țigări nu pot am încercat dar mai mult de 20 de zile nu am putut sa stau, chiar ma gândesc cum de am rezistat

anonim_4396

Aceasta problema necesită ajutorul psihologului și nu mă refer la ceva rău, daca încerci să scapi dar nu poți, sincer e o mare problemă, țigările sunt că și băuturile le încerci iar apoi te deprinzi cu ele, chiar voi fetele sunteți mai slăbite la plămâni și puteți avea probleme grave la nașterea copilului sau altceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, plamanii care sunt afectati de la tutun arata acest lucru la radiografia pulmonara iar medicul de familie iti poate asculta plamanii si afla...

| darrio2007 a răspuns (pentru andradaaa12):

Are si de ce. Analizele sunt de multe feluri. Daca faci analize de coprocultură, de exemplu, cum crezi ca s-ar vedea daca fumezi?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru andradaaa12):

Nu se vede că ai fumat.

Întrebări similare