| tonyc7 a întrebat:

Iti e sanatatea pusa in pericol in vreun fel daca bei apa de la robinetul din bucatarie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Bea de la robinetul de la baie, e mai buna.

| Apokales a răspuns:

Vezi ca cei de la recorder.ro au pus o harta cu zonele in care apa este buna de baut, este sigura. Caut-o si vezi. De altfel gandeste-te si la faptul ca o cola este mai nociva decat apa de la robinet (asta daca vorbim despre apa care trece prin niste filtre inainte sa-ti curga pe teava).

| WhiteLife a răspuns:

Daca este potabila e ok, depinde de compoziție (zona in care locuiești). Am o prietena in Cluj și mereu a băut apă de la robinet; eu sunt din Caraș-Severin și nu am văzut pe nimeni aici sa bea așa, are și un gust metalic destul de aiurea, desi e adevarat ca nu m-am interesat cat e de ok (daca oricum nu-mi place gustul n-are rost big grin )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mereu beau apă de la robinet, prin tehnica cupa palmei. Poate nu e bine, dar așa m-am învățat. Nu am efecte adverse.

| Panamax a răspuns (pentru anonim_4396):

O fi si clorul ala bun la ceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Panamax):

Cred ca am intestinele albe.

| gigite a răspuns:

Se bea din apa dupa ce o vizionezi ca si limpezime/claritate, imediat sau intr-un timp de ore, ca poate avea si depuneri, impuritati, etc... chiar si de pe o zi pe alta si eventual filtrata.