Trebuie sa se vindece locul extractiei apoi se face implantul se opereaza si se fixeaza surubul ala in care o sa fie fixat dintele acela trebuie sa se fixeze in cateva luni pana la 6luni pentru ca e implantat in maxilar in os( si e cam ca si la statul in ghips cu picioarele sau mainile rupte)trebuie sa se sudeze osul cu el apoi vine imbracat cu dintele de portelan deci nu e asa simplu dar e frumos dupa ce e gata daca apelezi la un medic foarte bun nu oricine face implanturi si nu e asa usor sunt si riscuri daca nu face bine operatia dar nu te speria nu o sa simti nimic te anesteziaza si nu dureaza mult operatia de implant doar vindecarea si sudarea in os dureaza apoi totul e mai simplu si gata mai repede garantia e de pana la 10-20ani cred depinde de varsta ta cred si am auzit ca costa cam 1000de euro un implant de dinte nu e tot una cu pusul de dinte prin legaturi cu alti dinti si cu coroana de portelan daca vrei sa faci legatura cu alt dinte de sprijin sau cum sa zic e mai iefrin si mie mi-a imbracat 2masele cu coronita de portelan si a fost vreo7-8mil amandoua dar implantul e altceva si de aia costa mai mult si materialul surubului e foarte scump si daca ai nefericirea sa nu il accepte organismul asta e, dar daca ai bani merita sa incerci asta e frumos cand e gata si nu afecteaza alti dinti sa i pileasca sau altceva.
Un implant de dinte (masea) se poate face imediat ce se extrage unul si costa ~ 500 euro/dinte. Verisoara mea ce sta pe acelasi palier cu mine, a facut unul imediat ce si-a facut extractia si nu a simtit nimic, caci era anesteziata pentru extractie. Apoi se va face coronita din ce material vei vrea ( portelanul se recomanda, dar sa nu spargi pe el samburi ); pentru 3 dinti ( cel din stanga, apoi cel lipsa si apoi cel din dreapta lui ), deci mai costa inca 5, 5 mil lei coronita / dinte, iar asta e pretul REAL! Numai bine, Lucien.
Trebuie mai intai sa se vindece locul. Apo se incepe implantu. Se pune "pivotul" se asteapta o perioada ca sa se vada daca organismul nu-l respinge si apoi se face dintele. Dureaza cam 3-4 luni daca e un doctor serios
Din cate am inteles eu pretul unui implant costa minim 500 euroo si dupa extractie, si apoi implantul trebuie sa treaca o perioada la implant apoi se face implantul si din nou trece o perioada pana se construieste dintele, dar la cel clasic, adica a imbraca un dinte este minim 1 milion
Nu stiu daca iti este de folos, dar daca stai in apropiere de cluj mergi la o consultatie la DENTALUe gratis prima). Eu am avut nevoie de aparat dentar nu de implant dar medicul de acolo este absolut extraordinar. A facut omul ala ce nu mi s=a facut la bucuresti in 3 ani si ceva.Eu il respect foarte mult si pentru ca stiu ce a facut pentru mine ti l-am indicat.Nu am absolut niciun interes. Poti chiar sa suni si sa intrebi(am senzatia ca face si implanturi)si chiar daca nu esti din cluj.iti spune medicul cat costa.Mazen-0264 44 25 03
Multa sanatate!
Stefan927 întreabă: