| KingOfDomination a întrebat:

Iubita mea fumeaza de 1 an si nu stiu cum sa o fac sa se lase va rog un sfat funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei să o faci să renunţe dacă ea nu vrea? Fumează pe banii sau pe plămânii tăi?
Cred că ştie şi ea care-s avantajele şi dezavantajele ţigărilor, aşa că, dacă nu vrea să se lase, de ce trebuie să încerci tu să o schimbi?

4 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Dacă o iubești ar trebui să accepți acest defet, așa cum și ea îți acceptă defectele tale.
Baftă.

| grab a răspuns:

Spune-i ca ii faci un cadou frumos daca nu o mai vezi o luna cu tigara in gura, plus de asta nu iti place cum miroase la sarutat!happy

| figure a răspuns:

Cam greu sa determini un om sa schimbe ceva ce nu isi doreste sa schimbe. Si. daca reusesti, o sa te cam urasca pentru asta.

Incearca sa o faci sa isi doreasca ea sa se lase de fumat. Lucreaza mai "subliminal". happy

Serios vorbind : Este foarte important sa o faca pentru ea, nu pentru tine!

| dReaml a răspuns:

Pai de fumat nu se lasa usor.
Pai ar putea incerca sa le rareasca, tu o sustii incerci s-o incurajezi.
In loc de tigara sa incerce o guma sau altele.